AKTIVNE POČITNICE NA SEJŠELIH - 8Dni

ODHOD: 26. 10. – 2. 11. 2019

1. DAN: ODHODNO LETALIŠČ-SEJŠELI
Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru drugih bližnjih letališč bo organiziran prevoz na letališče (iz Maribora, Celja, Ljubljane). Polet z vmesnim prestopom proti Afriki.

2. DAN: SEJŠELI

Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Predvidoma opoldanski pristanek na Sejšelih na osrednjem otoku Mahe. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva Beau Vallon do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. DAN: SEJŠELI (Z)
Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. DAN: SEJŠELI (Z)
Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom/spremljevalcem (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico Victoria. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici. Možnost manjših nakupov. Nato bomo krenili peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. DAN: SEJŠELI (KROŽNI IZLET PO OTOKU, PLAŽE) (Z)
Zajtrk in prost dan za kopanje. Možnost celodnevnega fakultativnega krožnega izleta po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne. Postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti. Vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. DAN: SEJŠELI (CELODNEVNI IZLET S HITRIMI LADJAMI NA OTOKA PRASLIN, LA DIQUE) (Z)
Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji je možen fakultativni celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami. Plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov. Kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7. DAN: SEJŠELI-EVROPA (Z)
Zajtrk in če bo čas… še prosto za zadnje kopanje. Predvidoma opoldansko slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala proti Evropi z enim prestopanjem.

8. DAN: ODHODNO LETALIŠČE
Pristanek na letališču Zagreb/Ljubljana. V primeru drugih bližnjih letališč sledi organiziran transfer do odhodnih mest. Naše eksotične počitnice se bodo končale.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk

Program se izvaja v sodelovanju s partnersko agencijo.

Cena vključuje

  • Povratni letalski prevoz odhodno letališče - Sejšeli - odhodno letališče v ekonomskem razredu, vse letališke in varnostne pristojbine na omenjenih poletih (v času priprave programa 350 €), avtobusni prevoz letališče - hotel - letališče, 1 poldnevni izlet z lokalnimi avtobusi po programu, vstopnina v botanični vrt, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, spremstvo lokalnega vodnika na ogledih, vodenje/spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

Cena ne vključuje

  • - za polpenzion = 150 €/ osebo (5 večerij)
  • - celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 85 €/ osebo
  • - za celodnevni kombiniran izlet s hitro ladjo na namenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = pribl. 210 €/osebo
  • - namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy 5* (namesto v hotelu Coral Strand) = 330 €/ osebo v sobi 1/2 TWC (razlika v doplačilu za dobo 1/1 znaša 190 €)
  • - organiziranega transferja na letališče
Expand/Close
VIZA?

Za slovenske državljane ni potrebna.

You can send your inquiry via the form below.

Trip Facts

  • letalo
  • 26.10. - 2.11.2019