TAJSKA Z MINI POČITNICAMI NA OBALI - 10Dni

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, K – kosilo, V – večerja


1. DAN: ODHODNO LETALIŠČE-BANGKOK

Zbirališče na odhodnem letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru poleta z drugega letališča bo organiziran prevoz na letališče. Polet proti destinaciji z vmesnim prestopom.


2. DAN: BANGKOK (V)

Pristanek v Bangkoku. Pričakal nas bo lokalni predstavnik. Krung Thep Maha Nakhon ali na kratko Krung Thep (slovensko Bangkok) je s svojimi približno 8.500.000 prebivalci glavno mesto in največje mesto Tajske. Mesto leži ob bregovih reke Chao Phraya. Ta dan si bomo malce ogledali Siam Paragon (shopping), Chinatown in znameniti tempelj Wat Pathum Wanaram Ratcha Wora Viharn. Nastanitev v hotelu. Večerja v restavraciji.

3. DAN: BANGKOK (Z, K)
Celodnevno potepanje po tajski prestolnici. Veličasten dan, veličastni ogledi. Velika palača predstavlja glavno rezidenco siamskih kraljev od leta 1782. Tempelj smaragdnega Bude. Budistični tempelj Wat Arun predstavlja glavno točko Bangkoka z višino centralnega stolpa 86 m. Nato Wat Pho ali Tempelj ležečega Bude.

4. DAN: BANGKOK–RATCHABURI (PLAVAJOČE TRŽNICE)–PATOM ORGANIC VILLAGE (Z, V)
Vožnja do kraja Ratchaburi. Obiskali bomo plavajočo tržnico Damneon saduak. V ozkih čolnih čepijo domačinke, ki prodajajo pisano paleto sadja, zelenjave, cvetja in drugih lokalnih izdelkov. Nekatere na ozkih čolničkih pripravljajo tudi hrano. Sledi vožnja do etno vasi Patom Organic Village, ki leži v zelenem okolju na rečnem nabrežju. Srečanje s podeželjem, lokalno etnologijo, kulturo. Videli boste, kako gojijo in predelujejo riž, izdelujejo pletarske in keramične izdelke, zeliščne čaje in tajske sladice. Večerja v restavraciji s folklorno predstavo. Vrnitev v hotel.

5. DAN: BANGKOK-TIGRI-PLAVAJOČE TRŽNICE 4 REGIJ-PATTAYA (Z, K, V)
Iz Bangkoka se bomo odpeljali proti vzhodu. Prvi postanek – živalski vrt s tigri – Srirarcha. Ogromen živalski vrt je dom številnim kraljevim bengalskim tigrom, slonom, krokodilom,… lahko boste obiskali več predstav (s tigri, sloni, krokodili) posebne predstave so za doplačilo (tiger hrani majhne prašičke, vaše hranjenje tigrovega mladička, krokodila,…). Kosilo. Obisk plavajoče tržnice 4 regij… s posebnimi čolni. Vožnja na Pattayo. Nastanitev v hotelu. Večerja v restavraciji. Obisk živopisane, več kot »navihane« in tudi razvratne znamenite Walking street. Ulica je pojem zabave, nočnih klubov, go-go barov, diskotek, restavracij… in tudi najbolj poznana »rdeča četrt«.

6. DAN: PATTAYA (Z, V)
Prost dan za počitnikovanje in uživanje na plaži. Pattaya je poznana tudi po dolgi peščeni plaži, palmah in vedno toplem morju. Istočasno pa tudi kraj gurmanskih izzivov v tajskih restavracijah.

7. DAN: PATTAYA-KORALNI OTOK KOH LAN (Z, K, V)
Izlet na koralni otok Koh Lan. Na mini tropski paradiž bomo prispeli s hitrim čolnom. Prosto za kopanje v kristalni vodi otoka, možnost snorklanja in opazovanja pisanega podvodnega sveta. Lahko se odločite na otoku tudi za dodatne vodne športe. Organizirano piknik morsko kosilo. Popoldanska vrnitev na Pattayo.

8. DAN: PATTAYA (Z, V)
Prost dan za uživanje v tropskem okolju plaže. Pod palmami, v čudovitem morju. Počitek za bogove. Večerja.

9. DAN: PATTAYA – BANGKOK – ODHODNO LETALIŠČE (Z)
Prost dan za kopanje vse do odhoda iz hotela. Ali še zadnje nakupe. Popoldansko-večerni transfer v Bangkok na letališče. Polet z vmesnim prestopom do odhodnega letališča.

10. DAN: BANGKOK – ODHODNO LETALIŠČE
Pristanek na odhodnem letališču. Konec tajske izkušnje.

Program se izvaja v sodelovanju s partnersko agencijo.

Cena vključuje

  • Letalski prevoz v ekonomskem razredu na relacijah odhodno letališče - Bankok in Bankok - odhodno letališče z vmesnim prestopom, letališke in varnostne pristojbine (324 € na dan oblikovanja ponudbe), 7x nočitev z zajtrkom v hotelih 4* in (dvoposteljne sobe), 3 kosila, 6 večerij, vse oglede po programu, vse vstopnine v muzeje - templje po programu, vstopnine v etno vas Patom Organic Village, vstopnino v živalski vrt Srirarcha s predstavami navedenimi v programu, 2x prevoz s čolnom do plavajočih tržnic, izlet s hitrim čolnom na otok Koh Lan, 1 steklenica mineralne vode/ osebo/ dan v dneh potovanja v avtobusu, spremstvo lokalnega vodnika v angleškem jeziku, vodenje/ spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov

Cena ne vključuje

  • Obveznih napitnin (35 USD) - plačilo vodniku na poti
Expand/Close
VIZA?

Za potovanje na Tajsko slovenski državljani ne potrebujejo vize.

You can send your inquiry via the form below.

Trip Facts

  • letalo
  • 22.10. - 31.10.2019